Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Wilt u zeker weten dat u de juiste kleur besteld?
Bestel dan eerst de kleurenring om de juiste kleur te bepalen, deze kunt u na het bepalen van de kleur weer naar ons retour sturen. Het bedrag kan terug gestort of verrekend worden met uw bestelling.


De Dante Couture LIGHT - Dante Wire LIGHT kan niet geruild of geretourneerd worden i.v.m hygiëne.

De Dante Couture - Dante Light is de revolutie op gebied van de haarextensions is de doorbraak die geen schade veroorzaakt aan je eigen haar. De meest snelle en eenvoudige manier om jouw haar tijdelijk of iedere dag in 1 minuut te verlengen en/of meer volume te geven. Het haarstuk verwijderen neemt maar enkele seconden in beslag. De haarextensions van Dante Couture - Dante Wire is voor ieder haartype te dragen, ook als je eigen haar wat dunner is. Het werkt in tegenstelling tot alle andere haarverlengingsystemen met een onzichtbaar draadje die over je hoofd gedragen wordt en onzichtbaar tussen jouw eigen haar valt. De Dante Couture - Dante Wire wordt ook veel gedragen door bruidjes, artiesten en vele BN-ers, maar door de prijs ook voor iedereen toegankelijk is geworden.

De Dante Couture - Dante Wire is gemaakt van 100% echt haar en zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit haren gemaakt, waardoor je de Dante Couture - Dante Wire haarextensions samen met jouw eigen haar kunt stylen zoals je dat normaal ook zou doen. Als je de Dante Couture  - Dante Wirein model wil laten snijden of knippen, laat dit dan doen door een professionele kapper/kapster.

De Dante Couture - Dante Wire is gemaakt van 100% Human hair van topkwaliteit in alle mogelijke kleuren en lengtes, om u precies dat natuurlijke resultaat te geven wat u altijd al heeft gewild u kunt het stylen zoals u dat normaal ook zou doen.

Bijzonderheden Dante Couture - Dante Wire:
Lengte 30 cm: 100 gram haar
Lengte 42 cm: 120 gram haar
Lengte 51 cm: 120 gram haar


Bijzonderheden Dante Couture Light - Dante Wire Light:

Lengte 30 cm: 45 gram haar
(gelijk aan ongeveer 65 extensions)
Lengte 42 cm: 65 gram haar
(gelijk aan ongeveer 90 extensions)


30-cm-Natural-straight
30 cm Natural straight
42-cm-Natural-Straight
42 cm Natural Straight

De Dante Couture - Dante Wire is anders dan andere haarverlengings systemen, het verschil is dat de Dante Couture - Dante Wire aan de binnen zijde is afgewerkt zodat dit haarstuk niet gaat jeuken of irriteren. De Dante Couture - Dante Wire is het snelste en makkelijkste haarverlengings systeem.
Nog nooit eerder bestond er een systeem dat haarverlenging en -verdikking zo makkelijk maakte als de Dante couture - Dante Wire. Als u het één keer geprobeerd heeft, wilt u nooit meer iets anders!

 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
De Dante couture - Dante Wire is te verkrijgen in onze salon, kom gerust langs voor de juiste kleur en lengte wij helpen u graag. Of heeft u verder nog vragen stuur dan een mail naar  info@luxuryforbeauty.nl of bel 0681528250.


Het is mogelijk om de Dante Couture - Dante Wire bij ons achteraf te betalen.

De Dante Couture - Dante Wire kan niet geruild of geretourneerd worden i.v.m hygiëne.

 
Op het filmpje hier onder kunt u een korte demo zien.

 

 

 


 
16259f808ddd80e3f659d34e58cc396e.jpg
 
 
1aca9711682c64f22272920c2249687f.jpg
 
 
832263473603bc154b1d87102980eaf4.jpg
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, zie onze privacy police.


Alleen geldig op het merk Great Hair!