Glossy-Big
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Ontdek Curasano Spraytan, de nummer 1 tanning spray met een unieke werking. Verkrijg moeiteloos een natuurlijk gebruinde teint binnen enkele minuten! Curasano Spraytan Express biedt het ideale gezonde en veilige alternatief om snel en gemakkelijk een prachtige, egale en goudbruine kleur te verkrijgen, en dat voor slechts €0,65 per behandeling. Dit alles zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen van de zon of het solarium.

Na het aanbrengen van deze duurzame zelfbruinende mist, geniet je direct van een prachtige goudbruine gloed. In de daaropvolgende uren zal de zelfbruiner zich verder ontwikkelen en dieper inwerken op de huid, waardoor de verkregen bruine tint nog dagenlang zichtbaar blijft. Dit proces lijkt sterk op het natuurlijke bruiningsproces van de huid, maar dan zonder de risico's van overmatige blootstelling aan de zon.

Met Curasano Spraytan kies je voor een stralende, gezonde teint zonder compromissen te hoeven sluiten. Voel je zelfverzekerd en stralend, het hele jaar door! �✨Weergave:


Bezig met laden...

  1. Natuurlijke bruining: Curasano Spraytan biedt een natuurlijke en egale bruine teint, zonder de schadelijke effecten van UV-stralen.

  2. Gemakkelijk aan te brengen: De zelfbruinende mist is eenvoudig aan te brengen en zorgt snel voor een prachtige bruine kleur, zonder strepen of vlekken.

  3. Snel resultaat: Binnen enkele minuten na het aanbrengen krijg je al een mooie goudbruine gloed. Ideaal voor last-minute touch-ups!

  4. Langdurige kleur: De bruine tint ontwikkelt zich verder in de uren na het aanbrengen en blijft nog verschillende dagen zichtbaar, vergelijkbaar met een natuurlijke bruining.

  5. Gezond en veilig: Curasano Spraytan biedt een gezond en veilig alternatief voor blootstelling aan schadelijke UV-stralen van de zon of het solarium.

  6. Betaalbaar: Met slechts €0,65 per behandeling is Curasano Spraytan een voordelige optie om het hele jaar door een stralende teint te behouden.

  7. Zelfvertrouwen: Met een prachtige, natuurlijke bruine kleur voel je je zelfverzekerd en stralend, ongeacht het seizoen.


 
16259f808ddd80e3f659d34e58cc396e.jpg
 
 
1aca9711682c64f22272920c2249687f.jpg
 
 
832263473603bc154b1d87102980eaf4.jpg
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, zie onze privacy police.